რუბრიკები


ჯგუფური  მუშაობის  შეფასების  რუბრიკა
თითოეულ  აქთივობას  თავს  ართმევს  კარგად-3 ქულა
თავს  ართმევს  საშუალოდ-2  ქულა
თავს  ართმევს  ნაწილობრივ-1ქულა

კრიტერიუმები
I ჯგუფი
II
ჯგუფი
III
ჯგუფი
IV
ჯგუფი
ამოიცნობენ ორგანოებს და მათი  ფუნქციების  შესაბამისად განათავსებენ  ცხრილში.




ვიდეოანალიზის  საფუძველზე ორგანული  ნივთიერებების  დაშლის  პროცესებს  ფერმენტების  ზემოქმედებით  გამოსახავენ  სქემებზე.




მსჯელობენ ვიტამინების  როლზე და  აკავშირებენ  ყოველდღიურობასთან და  აგებენ  კვების პირამიდას.




ატარებენ ექსპერიმენტს  გამოთქვამენ  ვარაუდებს, ხსნიან ამოცანებს  და  აკეთებენ
დასკვნებს.







პრეზენტაციის რუბრიკა

3
2
1
მიზნები

მოცემული  მასალის   საფუძველზე შეძლეს საჯმლის  მომნელებელ სისტემაში მიმდინარე პროცესებზე მსჯელობა  ,ურთიერთდაკავშირება  და  მონაცემთა  დამუშავევბა
ნაკლებად   შეძლეს საჯმლის მომნელებელ  სისტემაში  მიმდინარე   პროცესების  ურთიერთ  დაკავშირება  და  მონაცეემთა  დაკავშირება
ვერ   შეძლეს  მიმდინარე   პროცესების   ურთიერთ  დაკავშირება
შინაარსი

პრეზენტაცია   ნათლად   ასახავს  საჭმლის  მომნელებელ  სისტემის   ორგანოებში  მიმდინარე   პროცესებს
ნაკლებად   ასახავს  ფერმენტების   ზეგავლენას
საჭმლის მომნელებელ სისტემაში
პრეზენთაცია  ვერ  ასახავს  დაგაურკვევლად   არის   წარმოდგენილი  საჭმლის  მომნელებელსისტემაში   მონელებისა  და  ფერმენტების  ზემოქმედების   პროცესებს
შემოქმედებითობა/ვიზუალი

ნაჩვენებია  ორიგინალური  და   საინტერესო   დეტალები,ჩასმული ფოტო მასალა  თემასთან   ადექვატურია
შემოთავაზებულია  ნაწილობრივი   დეტალები
მოძიებულია  შეუსაბამო  დეტალები.არ  არის  სათანადო  რესურსები  .  არ   შეესაბამება  თემას..
აუდიტორია

მასალა   დაწერილია   აუდიტორიისათვის   გასაგებ  ენაზე  სდა  პასუხები  სათანადოდ   არის   გაცემული
მასალები   არასრულყოფი ლია  და   არ   არის   გათვალისწინებული  აუდიტორიის   ასაკი
პეზენტაცია   შექმნილია   აუდიტორიისთვის   გაუგებარი   ენით
მართლწერა

მართლწერის   დროს   დაშვებული   შეცდომები   არ   არის
ნაწილობრივ  არის   დაშვებული
არ   არის   დაცული გრამა ტიკული  ნორმები






No comments:

Post a Comment